Gevel Trefpunt krijgt nieuw kleurtje

Niet alleen binnen in 't Trefpunt vinden allerlei aanpassingen plaats, ook aan de buitenkant wordt volop gewerkt. Het zal de voorbijganger niet zijn ontgaan dat schildersbedrijf Fresco druk is met het aanbrengen van een nieuwe verflaag op de gevelbekleding van ’t Trefpunt.

Het is zo’n jaar of tien geleden dat de laatste grote schilderbeurt van  de buitenzijde in opdracht van de gemeente plaatsvond. Gelukkig verkeren de houten rabatdelen op de gevel van het gebouw nog in goede conditie. Bij de bouw van ’t Trefpunt in 1982 werd  gekozen voor de duurzame houtsoort ‘red cedar’ en die keuze betaalt zich nu uit.

Zo'n 560 vierkante meter gevelbekleding wordt voorzien van een crèmekleurige verflaag. De trespa geveldelen boven de ingang en aan de voorzijde van het gebouw worden in een bijpassende grijstint geschilderd.

Met deze nieuwe kleurstelling krijgt het gebouw een luchtiger en meer eigentijdse aanblik, ook van belang voor de nieuwe huurders kinderopvang Graaf Jantje en de Fitness Factory.

De aanpassingen ten behoeve van de kinderopvang zijn inmiddels gereed en het eindresultaat mag er wezen, zoals enkele bestuursleden zelf constateerden. Ook met de verbouwing van de kleedkamers is begonnen. Hierdoor kan de komende weken enig ongemak voor de reguliere gebruikers ontstaan. 

P8131069 Kopie miniP8131070 Kopie miniP8201082 Kopie miniP8201080 Kopie miniP8201077 Kopie miniP9031088 Kopie miniP9031100 Kopie mini