Fitness factory begint vestiging in trefpunt gorssel

Overeenkomst getekend op 11 juli

tekenen Trefpunt en FF miniDe Fitness Factory uit Laren begint een tweede vestiging in het Gorsselse Trefpunt. De huurovereenkomst werd op donderdag 11 juli getekend door Ruth Wilgenhof van de Fitness Factory en Bob Kempink van 't Trefpunt. Vanaf oktober kunnen dan de individuele trainingen en de groepslessen beginnen.

Na de verhuizing van de bibliotheek kwam de grote gehoorzaal van 't Trefpunt beschikbaar. Voordat de Fitness Factory daar terecht kan, dient deze ruimte flink te worden aangepast. Zo komt er een nieuwe vloer in en ook de wanden worden vernieuwd. Eén van de huidige kleed- en doucheruimtes wordt opgeknapt; ook huurt de Fitness Factory een leegstaande ruimte achter de kleedruimtes die geschikt wordt gemaakt voor omkleden en douchen. Zo blijven vier kleedruimtes beschikbaar bij de sporthal. Op het terrein aan de achterzijde van 't Trefpunt wordt een beachvolleybalveld ingericht, dat zowel door de Fitness Factory als door de kinderopvang kan worden gebruikt.

Toen de bibliotheek vorig jaar naar Den Oldenhof verhuisde kwam de gehoorzaal van 't Trefpunt voortijdig leeg. Het langjarig huurcontract met de bibliotheek is afgekocht zodat de noodzakelijke aanpassingen voor de nieuwe huurder kunnen worden bekostigd. Volgens planning start de verbouwing direct na de bouwvak zodat de fitness activiteiten in oktober kunnen beginnen.

Het complex is eigendom van de gemeente Lochem, die het verhuurt aan de Stichting Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt. De stichting verhuurt een deel van het complex aan commerciële partijen, zodat de sociaal-maatschappelijke functie in stand kan worden gehouden. De gemeente heeft aan het bestuur van de stichting schriftelijk bevestigd dat 't Trefpunt nog zeker 10 jaar in de huidige functie zal kunnen blijven bestaan.

Kijk ook op facebook (https://www.facebook.com/FitnessFactoryLaren) of op http://www.fitnessgorssel.nl en schrijf in of meld u aan voor de nieuwsbrief van de Fitness Factory.